top of page

dimitri.arguirov@gmail.com  /  + 359 8777 988 62

       Димитър Аргиров е народен певец от Пиринската фолклорна област. Той е син и наследник на легендарния Илия Аргиров - дъгогодишен солист на ансамбъл "Пирин", добре известен на българската публика и по света.

       Димитър е пресъздал всички по-известни песни от репертоара на баща си, но изпълнява и много популярни македонски народни песни, използвайки нови модерни и хороводни аранжименти.

       Изпълненията на Димитър Аргиров могат да бъдат самостоятелни и групови, с участие на танцьори и оркестър. Работи и в дует с народната певица Соня Чакърова.

       При проявен интерес, участията могат да бъдат придружени от танцова група от Танцов Ансамбъл "Хоро" или от танцова формация "Асти Денс" - София.

             Потърсете тук оферта за участие:

1. Самостоятелно участие на Димитър Аргиров с изпълнения на живо на народни песни и хора – едно излизане с времетраене до 45 мин.

2. Изпълнения на Димитър Аргиров на живо на народни песни и хора с участие на танцьори.

Едно или две излизания с общо времетраене до 1 час.

3. Фолклорна програма, съставена от изпълнения на Димитър Аргиров на живо с участие на танцьори и още един или двама допълнителни певци. Едно или две излизания с общо времетраене до 1 час и 30 мин.


4. Фолклорна програма с танцова група и оркестър, самостоятелни песни и дуети на Димитър Аргиров и още един или двама

допълнителни певци, изпълнения на народни танци и хора. Времетраене до 2 часа.

                     

 Запитване на тел. 08777 988 62  /  E-mail: dimitri.arguirov@gmail.com

bottom of page